In17 – Comunicació i Confiança – Girona – 21 Noviembre 2017

Gestión de la confianza para el éxito profesional – Valencia – 16 Noviembre 2017
16 noviembre, 2017
Webinar Online Gratuito: La confianza como clave en la gestión del talento
22 noviembre, 2017
banner

Un any més, ens plau presentar-vos el programa de la Jornada d’Infermeria de Girona, In’17. Davant l’avenç vertiginós que la comunicació viu i que afecta directament a tots els àmbits socials i com no, a l’àmbit de la salut, com a col·lectiu infermer, cada cop som més conscients de la importància que té per a la nostra professió i per tant no ens hem de quedar al marge d’aquesta realitat.

Amb aquesta jornada volem conscienciar a les infermeres de Girona que el coneixement i les habilitats comunicatives donen confiança i seguretat, i el resultat d’això és l’apoderament de la infermera.

Seguint la línia dels darrers anys, la Junta de govern ha volgut fer una jornada original i per això comptarem amb la presència d’un expert en temes de comunicació i confiança. També comptarem amb la col·laboració del grup de teatre Actor’s Girona, que escenificarà conflictes reals entre infermeres i pacients. Esperem que tot plegat us sembli interessant i podem gaudir d’una magnífica Jornada.

Tant la comunicació tradicional com les noves tecnologies (xarxes, mòbils, internet...) tots ells són recursos comunicatius que permeten a la infermera apoderar-se i oferir un millor servei als ciutadans que atenen cada dia.

Apoderar-nos mitjançant la comunicació.

La comunicació com eina de confiança en nosaltres mateixes.


AUDITORI ESPAICAIXA

Plaça Poeta Marquina

Girona


9.00 - 10.30 h

Conferència “CONFIANDO EN LA CONFIANZA”, a càrrec del Sr. José Maria Gasalla, conferenciant, escriptor i professor en DEUSTO Business School. Presenta:

Sra. Alícia Rey, tresorera del COIGI.


 

José María Gasalla
José María Gasalla
Conferenciante, escritor y Profesor de Deusto Business School. Ingeniero Aeronáutico, Doctor en C. Enonómicas y Empresariales. Diploma de Estudios avanzados en Psicología Social. Línea de investigacion “Confianza y Compromiso”, Presidente del grupo “Desarrollo Organizacional” y “Talentum”. Co-director del Máster de Coaching Ejecutivo en DEUSTO Business School. Evaluador del proceso de acreditación de Coach profesionales, senior y ejecutivos de AECOP (Asociación Española de Coaching).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.